passt schon
Door: heddy
Blijf op de hoogte en volg heddy
14 Januari 2007 | Oostenrijk, Wenen
hahha ik kan al bijna duits! nee ik leer hier nu van die woordjes en zinnetjes die je overal tussen kan stoppen. Passt schon bijvoorbeeld, is echt overal te begruiken. soll ich dir helfen? nein, danke, passt schon, ghehhe, lijkt het alsof je al jaren in hinterglemm woont. helaas vroeg er vandaag wel een oostenrijkischer ouder aan me waar ik vandaan kwam, ik zeg uit nederland, zei ze dat ze dat al dacht omdat ik niet Salzburgisch klonk..naja passt schon dan maar he :) maarre met mij alles nog steeds goed hier, ik heb deze week weer een gemischtes Bgroupie. allemaal verschillende nationaliteiten dus, maar gelukkig wel B haha. kheb nog nooit A gehad en dat schijnt ook niet leuk te zijn, meer een straf, voor als je het de week ervoor niet goed hebt gedaan. Misschien is het wel jammer dat ik deze week geen volwassenen heb, omdat de Royal Air Force er de komende twee weken zijn. allemaal engelsen die twee weken per jaar helemaal los kunnen, in hinterglemm dus. ze geven echt geld uit bij het leven en volgens mij zijn de fooien ook niet klein ofzo. mr ik ben wel exta lief voor mn kindjes deze week, miss dat ik dan nog meer fooi bekomm.
trouwens heeeeeel erg bedankt voor alle kaartjes en meeltjes! vooral die kaartjes zijn echt heel leuk om te krijgen! ik kijk iedere dag in ons brievenbusje voor post! hahha. en voor de mensen die mn adres niet weten, komt ie -> sonnbichl, pfefferweg 302, app 159, 5457 Hinterglemm
en ik heb tegenwoordig ook een werktelefoon, jaja toch nog van de skischool, hij is al wel een keer in de wc gevallen, maar hij doet het nog prima! nokia he, hahah :) mr dat nr is : 0049676875255072 en hier ben ik eig altijd op te bereiken omdat onderling smsen en bellen voor ons gratis is, wat een uitvinding. en even een wiederholung voor anne; mn oostenrijkse nr is... ik zie net dat ik m niet heb opgeslagen op mn andere simkaart... mr dat nummer is ergens hier op deze site te vinden, vast bij de titel nr ofzo :) maar jongens, je raad het al, ik moet weer verder feesten, ik laat snel wat van me horen! dikke kus en liefs heddy
14 Januari 2007 - 17:33
Ria:
hoi Heddy,
Telepatisch begaaft, check ik op dit moment 14-01 18.30 je site. Leuk om te horen dat je weer een B-groepje hebt. Lijkt me wel zo verstandig om niet teveel van die feestende engelsen te hebben. Ze zijn volgens mij niet normaal als ze teveel alcohol nuttigen. En als moeder wil je toch niet dat zo'n airforce jongen zich aan je dochter vergrijpt! Liefs van mij en blijf vooral verantwoord feesten. -
14 Januari 2007 - 21:03
Kitty:
Heddddy, ligt er wel lekker veel sneeuw bij jullie??? Ik ga morgen naar Mallnitz.. schijnt ook wel een beetje in de buurt te zijn bij jou, of niet?! Ik hoorde dat je ouders met je verjaardag bij je zullen zijn?! Als ik de kans heb om bij je langs te komen laat ik het je weten! ;) Feestze, Liefs -
14 Januari 2007 - 21:45
Heddy:
hahhah mam! ze zijn lelijk! stuk voor stuk, don't worry dus :) kus -
14 Januari 2007 - 21:47
Heddy:
hee kit, er ligt echt weinig sneeuw hier, maar mn baas zei dat we niet moeten zeuren omdat het in hinterglemm winter is en in tirol gewoon gar nichts ligt... dus :) hahah, heel veel plezier iig, en laat me weer alles weten en probeer maar langs te komen! kus kus heddy -
16 Januari 2007 - 22:21
Oma En Opa Oostervel:
Hoy, Heddy
Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Hoe vind je het om aan de
Russen les te geven. Mij lijkt het moeilijk als je de taal niet verstaat.?Zijn er nog leuke "boys"?Hoe hebben de dropjes ge-smaakt? Vele groetjes van oma en opa O. Tot horens, Heddy. -
19 Januari 2007 - 10:25
Paulien:
He heddy! t Is schandalig, maar heb nu pas je site bekoekeloerd! Klinkt allemaal geweldig gezellig en lekker winters;)Wel verbazend dat je zo goed Deutsch spreekt:P Leuk dat je het zo naar je zin hebt joh! Vanaf nu volg ik je op de voet;) Leuk om te lezen wat je daar doet! Geniet ervan, heel veel plezier!
Liefs Paulien